Wij denken mee.

Wij helpen graag!

Klantgerichtheid zit in onze natuur. We gaan tot het uiterste om doelen te behalen. Onze beloftes komen we na.

Grafische vormgeving

Bij Atelier 64 staan we garant voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf, organisatie of merk. We combineren zorgvuldig de juiste kleuren, lettertypes en beelden om jouw identiteit de gepaste uitstraling te geven. Op zoek naar een fris logo, een nieuwe huisstijl, of wil je een boost geven aan je verkoop met een cataloog of folder? Contacteer ons.

Grafische En Digitale Communicatie Icon

Websites

Een performante website is een essentiële communicatietool voor elke onderneming. Wij ontwerpen voor u een gebruiksvriendelijk design in lijn met je huisstijl.  We analyseren de doelstellingen en de nodige functionaliteiten. Wil je leads genereren, informatie geven, online verkopen? We denken graag met je mee en bouwen een responsive website! Voor enkele klanten bouwden we indrukwekkende webshops en configurators. Vraag naar onze realisaties. 

Digitale Communicatie Icon

Strategie

Welke je vraag ook is, we denken graag mee bij het uitwerken van de juiste aanpak om jouw boodschap over te brengen. De juiste strategie laat toe om doeltreffende communicatie vorm te geven en te verspreiden. We zitten graag eens samen over je visie en doelstelling om zo een strategisch communicatieplan uit te werken. Enkele belangrijke vragen; wat wil je bereiken? wie behoort tot je doelgroep? hoe bereiken we je doelgroep het best? welke kanalen schakelen we in met het beschikbare budget? Klaar voor meer klanten en omzet? Contacteer ons.

Strategische Planning Icon
Atelier 64 Strategische Planning
Atelier 64 Strategische Planning Bonnenblad
Atelier 64 Strategische Planning Zottegem Winkelcentrum

Online marketing

Bij Atelier 64 is jouw sociale media  en online communicatie in goede handen. We bepalen samen met jou eerst welke kanalen ideaal zijn om de doelstelling te behalen. Google Ads, YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, …. Zie je het bos niet meer door de bomen? Wij wel. 🙂 Wil je online meer in de kijker lopen, leads genereren, meer verkopen, meer sollicitanten? Wij ontwerpen wervende banners, animaties, video’s en plannen ze ineens op de juiste kanalen. Dagelijks versturen we ook toffe digitale nieuwsbrieven voor klanten met tools als Mailchimp en Campaign monitor.  We tonen je graag enkele recente realisaties als jij er klaar voor bent!

Online Marketing Icon
Atelier 64 Online Marketing De Ke Bal Maske
Atelier 64 Analytisch Online Marketing
Atelier 64 Online Marketing Vloeren Beke